18. maj 2021
  • 17:01 julefrokost Midtjylland – Room Midtjylland
  • 10:36 Tandblegning Hvidovre
  • 9:34 Graffiti fjerner
  • 16:41 Kosmetisk tandbehandling
  • 17:22 LTD guitar

Faber Castell

Faber Castell er et mærke, som er berømt for deres kvalitet. Disse Farveblyanter er gode både til små detaljer og til store billeder. De er lysægte og ret lækre, at arbejde med. Hvis du ikke allerede har prøvet dem, så kan du bestille dem her til gode priser. I denne webshop findes de i to varianter – Akvarel Albrecht Durer og Kunstner Polychromos. Her i deres webshop kan du nemt få et godt overblik over alle de lækre Tegneartikler. Så får du nemt din indre kunstner frem, når du bruger Faber Castell.

Nyheder

Winsor & Newton er folkene bag den yderst populære Akrylfarve Galeria 500 ml. Denne Akrylmaling fås i 60 forskellige farver. I webshoppen kan du opleve alle de fristende farver – fra de klare til de mere afdæmpede. Hvis du ved, at du kommer til at bestille hos dem igen, så kunne det være en ide, at oprette en konto på deres hjemmeside. Så får du også deres nyhedsbrev tilsendt med tilbud. Og hvis det skal være rigtig fancy, så kan du også blive medlem på Facebook. Vi anbefaler Winsor & Newton.

Akvarel

Akvarel findes i et utal af forskellige kvaliteter – Hvis du godt kan lide at male med akvarel så bør du teste de forskellige mærker for at finde netop den akvarel der matcher netop dit behov. Vi har fundet en super lækker onlineshop der har et bredt udvalg i akvarel. Se det store udvalg her.

 

rasmus

RELATED ARTICLES