22. april 2019
  • 10:27 Sprogcenter med mere
  • 15:01 Firststop Brøndby
  • 9:07 Optisk fiberkabel
  • 7:47 Dit flyttefirma Århus
  • 8:15 Natursten og vægfliser

iPhone bumpers og iPhone 5 cover

Der findes næsten ikke noget, som kan få en iPhone ejer til at græde mere, end når den elskede iPhone bliver tabt på gulvet, og skærmen flækker både på tværs og på langs. Heldigvis behøver det nødvendigvis ikke betyde, at der skal købes en helt ny telefon, da det efterhånden er blevet både hurtigt og nemt at få foretaget en reparation af en defekt eller skadet iPhone.

For at være nogenlunde på den sikre side, kan man dog vælge at udstyre sin iPhone med iPhone bumpers eller med et iPhone 5 cover. iPhone bumpers er en anderledes form for iPhone cover, som beskytter siderne på telefonen med en farverig gummiblanding, mens selve skærmen og bagcoveret bliver beskyttet af en solid gennemsigtigt plastik. iPhone bumpers yder dermed en kæmpemæssig beskyttelse, samtidig med at en stor del af telefonens originale identitet bibeholdes – for selvom det bliver mere og mere populært med farverige og strålende covere, er der stadig mange iPhone ejere, som ønsker at bevare det meste af det originale udseende. Vil man gerne have en telefon der skiller sig ud eller ser anderledes ud, kan man derimod bruge et iPhone 5 cover – der findes et utal af varianter.

Som ejer af en iPhone kan det med tanke på den sarte glasflade være en rigtigt god ide at udstyre telefonen med iPhone bumpers eller et iPhone 5 cover – det kan i sidste ende betyde, at man slipper for at sende telefonen ind til ét af de mange firmaer som specialiserer sig i reparation af iPhone. En sådan forebyggelse er nok ikke helt værst.

Rikke

RELATED ARTICLES