3. marts 2021
  • 12:42 Wrap og hø til heste – hestegodbidder
  • 13:16 Elektriker Hellerup og Frederiksberg
  • 15:59 Bedemand Varde og Haderslev
  • 15:27 Pakkemaskiner og rustfri tanke
  • 14:16 LED væg & videokonferenceudstyr

Krav til et webhotel

gør alt for, at du skal vælge netop deres firma at lægge dine penge hos. For at kunne vælge et webhotel blandt de mange udbydere, kan man vælge et bruge en form for udelukkelsesmetode eller afkrydsningsliste, hvorpå man kan skrive sine krav og derefter krydse af. I sidste ende handler det om, at du skal være tilfreds med dit valg og ikke føle dig snydt. Er du alligevel ikke helt tilfreds med dit valg, er der jo ikke andet for end, at du må på jagt igen efter et bedre webhotel. Men i det følgende vil der blive ridset nogle krav op, som er gode at have med i sine overvejelser, når man skal vælge et firma, der skal hoste ens webhotel. Det er selvfølgelig ikke påkrævet, at man skal have disse ting med i sine overvejelser, men skal blot ses som en vejledning, der gerne skulle komme een til gode i sidste ende.

Billigt. Alle vil jo gerne have, at ting er billige, hvorfor det også er klart at ens webhotel også gerne må være billigt i oprettelsen og ligge i den billige ende, når det kommer til månedlige ydelser. Prislejet skal dog helst være opvejet i forhold til, hvilket kvalitet tingene bliver leveret med. Hvis hastigheden er meget lav, er det ikke nogen holdbar løsning, hvorfor det kan være, at man bliver nødt til at gå på kompromis og vælge et lidt dyrere webhotel for at få en højere hastighed.

I forlængelse af dette, er det også vigtigt at vælge en webhotel, der kan håndtere mange besøgende, hvis din hjemmeside bliver mere og mere populær på nettet. En stigende popularitet kan måske ende med at gå ud over hastigheden på siden, hvilket på ingen måde er at foretrække, da det ødelægger oplevelsen for brugerne af siden, hvilket måske har indflydelse på aktiviteten på siden.

Sikkerheden er også en meget vigtig faktor, da dine data helst skal være i sikkerhed for hackere eller andre ondsindede personer, der kunne ønske at ødelægge eller trænge ind på din hjemmeside og ændre på den. En anden form for sikkerhed kan også være i form af back-up, så hvis der sker et uheld, er det muligt at kunne genoprette de tabte data, så du ikke mister noget vigtigt.

Sidst men ikke mindst skal webhotellet bare være nemt at bruge. Det skal fungere og ikke bringe problemer i forbindelse med at overføre filer, hastighed eller lignende ting.

rasmus

RELATED ARTICLES