21. april 2019
  • 10:27 Sprogcenter med mere
  • 15:01 Firststop Brøndby
  • 9:07 Optisk fiberkabel
  • 7:47 Dit flyttefirma Århus
  • 8:15 Natursten og vægfliser

Tætningslister til byggeindustrien

Skal tages renoveres eller står det overfor en renovation eller reparation indenfor en overskuelig årrække? Dette er ikke et spørgsmål man ikke nyder at stille sig selv, da en renovation af taget hurtigt kan blive en bekostelig omgang. Hvis svaret på spørgsmålet er ja, så er det en del ting man bør overveje inden man går i gang. Dette gælder både, hvis du privat har tænkt dig at gøre det selv eller hvis du arbejde indenfor bygningsindustrien og arbejde med tagrenovation.

Hvad enten taget skal helt udskiftes eller om det bare trænger til en renovation, så er det vigtigt at overveje, hvilket tætningslister til tagrenovering man vil benytte sig af. Tætningslister til bygningsindustrien? – Her er det også virkelig vigtigt at tænke over sit valg af tætningslister til den tagrenovering man har ansvaret for.

Tætningslister til Tagrenovering

Det siges af mange, som har forstand på tætningslister til tagrenovering at de mindst anbefalelsesværdige tætningslister til tagrenovering er de selvklæbende hvide tætningslister af skumnylon, da de kun har en begrænset tæthed og levetid, så her at det specielt vigtigt at spidse ører, hvis man er på jagt efter tætningslister til byggeindustrien, da man står med et professionelt ansvar overfor kunde ift det endelige produkt man leverer. 
Det er også værd at være opmærksom på, at visse typer tætningslister af kunststof ikke er egnet til tætning på overflader malet med fx akrylmaling, idet akrylmalingen og tætningslisten vil kunne klæbe til hinanden. Derudover er tætningslister lavet af materialet pvc også forbundet med problemer, hvis man laver tagrenovation af træ, da de indeholder blødgørende stoffer, som kan trænge ud i træet og skade dette.

Lars

RELATED ARTICLES